Volg deze link:  Stem op ons en stem!                                             

Uw stem is geld waard!

Stichting voor Elkaar reikt 1x per jaar de Dik voor Elkaar-prijs uit. Wij zijn één van de acht genomineerde projecten. Het publiek beslist door online te stemmen welke 5 projecten een donatie ontvangen. De genomineerde met de meeste stemmen wint maar liefst € 15.000!  Wij zijn heel blij met deze nominatie en hopen dat we op uw steun kunnen rekenen! Hoe kunt u ons steunen? 

Ten eerste door te stemmen op ons via bovenstaande link. Als u deze link volgt komt u op de pagina waar u kunt stemmen, u kunt daar ook het filmpje bekijken dat in de Loenense bossen gemaakt is met ons bestuurslid Wilma van Doorn.

Ten tweede door onze e-mail met de oproep om te stemmen zo veel mogelijk te delen. Stuur onze oproep door naar uw vrienden, klanten, collega’s, bezoekers etc. etc. We willen graag zo veel mogelijk stemmers bereiken, het zou mooi zijn als iedereen die graag vertoeft in de Loenense Bossen op ons stemt!

Ten derde: deel ons facebookbericht met de stem oproep op uw eigen facebookpagina.

 De Stichting voor Elkaar steunt al 10 jaar lokale goede doelen. Ruim 200 kleinschalige initiatieven hielpen ze inmiddels. Stichting voor Elkaar is onderdeel van de Coöperatie Univé Stad en Land. Jaarlijks stort Univé Stad en Land een deel van hun winst in de Stichting voor Elkaar