De Stichting Vrienden van de Loenense Bossen organiseert een Loenense Natuurwerkdag. Op zaterdag 13 oktober is het zover. Met hopelijk veel mensen gaan we in de gebieden van het Geldersch Landschap & Kasteelen, Natuurmonumenten en Landgoed Groenouwe ons steentje bijdragen aan het onderhouden van het bos en de natuur! Mouwen opstropen en aan het werk in de buitenlucht!

We gaan ons dan voornamelijk bezig houden met het schoonhouden van de hei (kleine boompjes en struikjes verwijderen), de fietspaden en zijkanten vrijhouden van takken. Verzamelen om 09.30 uur bij de parkeerplaats “Het dichte gat” aan de Groenendaalseweg waar de koffie voor u klaar staat. We lunchen zo rond 12.00 uur met door u zelf meegebrachte lunch. We werken tot ca. 14.00 uur.

Voor koffie, thee en gereedschap wordt gezorgd! Als uw werkhandschoenen heeft, neem die dan zelf mee. We kunnen u garanderen dat alle stress tijdens het werk in de natuur volledig van u afvalt.

Als u ons wilt helpen kunt u zich hieronder opgeven, vermeld svp bij ‘Opmerking’ dat het om de ‘Natuurwerkdag’ gaat of stuur een email naar info@vriendenloenensebossen.nl.

Deelnemen Loenense Natuurwerkdag