”Het wordt al bijna traditie” zegt Berry Koller, onze penningmeester,  glunderend. Voor de derde keer bakken onze vrijwilligers oliebollen voor de verkoop. De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren die wij willen laten bouwen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenense recept gemaakt en gebakken.

Op zaterdag 25 november starten we weer met hulp van veel vrijwilligers  de verkoop van oliebollen van  08.30 tot 15.30 uur bij de Spar in Loenen. Daarnaast is het de bedoeling ook op zaterdag 30 december oliebollen te verkopen. Bestelformulieren daarvoor zijn dan o.a. verkrijgbaar bij de Spar en op 25 november bij de verkoopkraam. Ook kan men de bestelling  (alleen voor 30 december) online bestellen door onderstaand formulier in te vullen of via email: info@vriendenloensebossen.nl

Hier kunt u uw bestelling voor 30 december doen, u kunt de oliebollen dan op 30 december tussen 08:30 en 15:30 uur bij de Spar aan de Eerbeekseweg in Loenen ophalen. De oliebollen kosten € 0,75 per stuk en € 6,50 voor 10 stuks.