Onder voorbehoud van verlenen vergunning en eventuele verdere Corona beperkingen zal de oliebollen verkoop dit jaar op donderdag 31 december 2020 plaatsvinden. De oliebollenverkoop kan dan alleen op vooraf bestelde aantallen doorgaan. Er zal dus geen losse en niet bestelde verkoop plaatsvinden.

Voor de zesde keer worden er door een 30 tal vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen oliebollen gebakken voor de verkoop. De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren die de stichting weer wil laten herrijzen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenens recept gemaakt en gebakken.

Dit jaar kan alleen zoals hierboven al is gesteld, i.v.m. Corona beperkingen, op vooraf geplaatste bestellingen verkocht worden. Bestelformulieren daarvoor zijn vanaf dinsdag 8 december verkrijgbaar bij de Spar in Loenen. Ook kan men de oliebollen online bestellen door onderstaand formulier in te vullen of via email : informatie@vriendenloenensebossen.nl.

De bestelde oliebollen kunnen op donderdag 31 december 2020 opgehaald worden tussen 08.30 en 15.00 uur bij de verkoopkraam op de parkeerplaats van de Spar in Loenen.

De oliebollen kosten € 7,50 per 10 stuks. Er kan alleen in veelvouden van 10 stuks besteld worden!