Voor de zesde keer worden er door ruim 30 vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen oliebollen gebakken voor de verkoop. De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren die de stichting weer wil laten herrijzen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenens recept gemaakt en gebakken.

Er kunnen  ca. 3000 oliebollen gebakken worden, daarom verzoeken wij de Loenenaren om zoveel mogelijk vooraf te bestellen want op =op. U kunt uiteraard    hier op de website bestellen. Daarnaast zijn ook vanaf dinsdag 13 december bestelformulieren beschikbaar bij de Spar in Loenen. Ook kan men de oliebollen online bestellen door onderstaand formulier in te vullen of via email : informatie@vriendenloenensebossen.nlBij email bestellingen aantal oliebollen, naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden.

De bestelde oliebollen kunnen op vrijdag 30 december 2022 opgehaald worden tussen 08.30 en 15.00 uur bij de verkoopkraam op de parkeerplaats van de Spar in Loenen.

Er kunnen geen oliebollen meer besteld worden.