Op een druk bezochte vrijwilligers avond (ca, 75 mensen waren aanwezig) heeft de voorzitter van onze stichting de huidige stand van zaken laten zien: wat hebben we al gedaan en wat gaan we nog doen. Een aantal doelstellingen zijn al bereikt (wandelpaden etc) , een aantal doelstellingen wordt binnenkort gerealiseerd (Trimbaan) maar de belangrijkste doelstelling (Uitkijktoren) laat nog even op zich wachten.

Toch is de stichting niet ontevreden over het bereikte resultaat tot nu toe.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de Trimbaan. We verwachten dat deze in het voorjaar opengesteld kan worden.

De Vergunningsomgeving voor de Uitkijktoren is in behandeling bij de provincie. Het kan nooit lang meer duren dat we daar ook uitsluitsel over krijgen.

De aanwezigen waren tevreden over de bijeenkomst en vonden het interessant om op de hoogte gebracht te worden. Wethouder Willems van de Gemeente Apeldoorn prees het dorp Loenen om zijn enthousiaste samenwerking in deze stichting.

Op de avond werden alle vrijwilligers uitgebreid bedankt maar speciale aandacht was er vor Hans Reugenbrink en Henk Klomp. Zij hebben de Uitkijktoren op schaal nagemaakt. De Uitkijktoren zal de komende tijd voor promotiedoeleinden gebruikt worden.

 

Klik hier om de presentatie in pdf  te zien